Flori Romania - livrare flori, buchete, si aranjamente florale aniversari, nunti, botezuri prin florarii din Bucuresti sau celelalte localitati. In doar cateva minute, puteti plasa o comanda de flori!

Nu va descurcati ? Contactati-ne fara ezitare, suntem aici pentru Dumneavoastra, cu orice informatie despre livrare flori la domiciuliu, comenzi sau planuri corporate. Daca aveti o solicitare speciala, precum aranjamente speciale pentru nunta ori botez, trebuie sa va spunem ca ne ocupam si de acestea, dar deocamdata doar pentru zona Bucuresti si imprejurimi. Mai jos veti gasi multe informatii despre serviciile noastre. Faceti click pe topicul listat in stanga, pe unul dintre cele 3 module de mai jos sau apelati-ne telefonic, alegerea va apartine.

Informatii de contact
Telefon:
(+4)0725.416.614
Fax:
(+4)021.411.41.22
Email:
 
  • Florari profesionisti
  • Logistica proprie
  • Calitate verificata
Cum platesc pe www.floriromania.ro ?

Exista mai multe metode de plata

Metoda de plata o alegeti la ultimul pas al plasarii unei comenzii, dupa cum se vede in imaginea de mai jos...

Alegerea metodei de plata

...pur si simplu, selectati metoda de plata care va este la indemana. Acestea sunt:

Card bancar:

Aceasta este metoda de plata cea mai utilizata pe siteul nostru in plasarea unei comenzi noi, pentru ca:
   · este cea mai sigura metoda de plata, utilizand sistemul 3D Secure.
   · confirmarea platii se face aproape instantaneu.
   · se accepta atat carduri de debit cat si carduri de credit.
   · se accepta carduri nationale dar si carduri internationale. Chiar daca utilizati un card emis de exemplu in Anglia, la efectuarea platii are loc si schimbul valutar din Lire in Ron la cursul bancii din momentul tranzactiei.
   · nu se stocheaza absolut nicio informatie despre cardul Dvs., introducerea datelor facandu-se direct pe serverul ROMCARD. Pentru a reduce costul comisioanelor si a creste gradul de securitate al tranzactiilor, noi nu apelam la serviciile tertelor companii . Acestea se reflecta intr-un pret competitiv si tranzactii in siguranta deplina !
Am ilustrat pentru Dvs. mai jos, felul in care se efectueaza o plata cu cardul pe serverul Romcard.. Plata prin Romcard
Daca aveti cardul inrolat in 3D Secure, veti fi directionat pe siteul bancii emitente, unde veti fi rugat sa introduceti parola stabilita in prealabil, la emiterea cardului. Exista situatii foarte rare cand cardul utilizat poate fi refuzat de sistem. In cazul in care cardul nu este acceptat puteti reincerca plata prin PayPal sau incerca un alt card. PayPal poate accepta carduri chiar daca nu aveti un cont, folosind interfata exact ca in cazul Romcard.

Inapoi sus
PayPal:

Pe siteul nostru se poate plati in deplina siguranta folosind serviciul Paypal. Daca aveti deja un cont deschis la PayPal, ori ati incercat deja plata prin prima metoda, cu un card si plata nu s-a confirmat, desi exista fonduri pe acesta, atunci va invitam sa folositi aceasta metoda. Unele carduri sunt refuzate pe interfata de plata prin card de la Romacard, insa pot fi acceptate prin interfata PayPal acesta fiind un serviciu international, superior. Dupa alegerea metodei veti fi redirectat catre www.paypal.com unde veti puta plati din contul dvs. PayPal sau de pe card.

Plata prin PayPal

Daca aveti cont, atunci logati-va, daca nu aveti cont, apasati pe "continue checkout" si completati formularul, asa cum apare in imaginea de mai jos:

Pasul 2 la plata prin PayPal

Ca si la plata cu card, si la plata prin PayPal, confirmarea se face pe loc. Livrarea se va face la adresa selectata atunci cand plasati comanda, si nu la adresa pe care o aveti Dvs. in contul PayPal.

Inapoi sus
Transfer bancar:

Persoanele fizice si juridice din Romania, pot folosi cu usurinta aceasta metoda de plata. Dupa selectarea acestei metode, se va intocmi pe loc o factura proforma,si veti putea vizualiza datele firmei noastre si contul catre care trebuie sa realizati plata, numarul comenzii si continutul acesteia. Cu aceasta factura proforma puteti merge la ORICE ghiseu bancar, ori postal din Romania pentru efectuarea platii. Cand sunteti in posesia confirmarii de plata, va rugam trimiteti aceasta confirmare prin fax sau email, pentru a valida si activa comanda Dumneavoastra. Toate platile prin transfer bancar trebuie CONFIRMATE PRIN EMAIL SAU FAX. Orice comanda se livreaza doar dupa aceasta confirmare. Daca nu aveti posibilitatea de a trimite aceasta confirmare, va rugam contactati departamentul nostru de Suport Clienti.

Inapoi sus
Inapoi sus

Copyright © 2004-2011 FLORiROMANiA.RO - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi. Un proiect Avante Consulting Team srl

Urmareste-ne si pe: